Friptura de vita cu sos

de Corina27 in Vita, 5 Dec 2010 | 7552 vizualizari

 

O reteta simpla, gustoasa si foarte usor de facut.

 

INGREDIENTE

  • carne de vita
  • o ceapa
  • o conserva rosii in bulion
  • un ardei
  • usturoi
  • verdeata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vita cu sos:

Se taie carnea in bucati si se caleste cateva minute in tigaie pana se rumeneste frumos. Dupa ce s-a rumenit, se scoate deoparte si lasa la cald.

Se pune ceapa taiata la calit, se adauga carnea, rosiile, ardeiul taiat si se lasa la fiert.
Spre final punem si usturoiul si verdeata si mai lasam cateva minute pe foc.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vita cu sos" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

06.12.2010, 12:00

Corina27 1

08.12.2010, 09:32

bine v-am gasit ..va citesc de mult timp si de multe ori chiar m-ati inspirat cu idei.
De curand m-am horatat sa va prezint cate ceva din bucataria mea

novembber 1

08.12.2010, 13:03

suna bine, arata bine

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Vitel picant - gulas